Termeni si conditii

Introducere

Utilizarea acestui magazin online  rostamp.ro  implică acceptarea termenilor si conditiilor mai jos mentionate.

Inainte de a comanda , va recomandam ca, sa cititi cu atentie urmatoarele rubrici:

Termenii şi condiţii        I       Confidenţialitate     I       Suport clienţi 

Ne asumam dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fara nici o notificare din partea noastra.

Informaţiile de pe site

ROstamp.ro nu poate garanta că informaţiile prezentate în acest magazin online sunt complete sau corecte în totalitate, acestea fiind supuse update-urilor în permanentî, de aceea sunteţi de acord şi acceptaţi că, fără nici o notificare prealabilă, putem modifica, şterge sau adăuga orice informaţie pe site.

Detaliile produselor sunt preluate de pe site-urile producătorilor.

Considerăm că toate textele şi descrierele produselor, carateristicile tehnice şi imaginile afişate în magazinul nostru online sunt în deplină concordanţă cu specificaţiile producătorilor.

Copyright

Tot ce ţine de conţinutul  site-ului www.ROstamp.ro  – texte, imagini, machete, simboluri, elemente de grafică web, programe, scripturi şi alte date – sunt proprietatea rostamp.ro şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Utilizarea fără acordul ROstamp.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Completarea formularului de comandă

La lansarea unei comenzi prin formularul de comandă presetat în sistemul de shop al website-ului vi se va solicita să completaţi cu anumite informaţii personale.

Vor fi solicitate date personale cum ar fi: numele şi prenumele, CNP/CUI/CIF, adresa de domiciliu, adresa de serviciu şi număr de telefon.

În scopul utilizarea magazinului online, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi aceste informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de echipa ROstamp , numai  în scopul de a confirma comenzile , pentru contactarea cumpărătorilor spre a-i informa privitor la starea comenzilor , a confirmării machetelor , în scopul furnizării şi  facturării produselor, în scopuri, promoţionale şi comerciale, al prevenirii sau identificării fraudelor precum şi in orice alte scopuri legitime, în condiţiile legii.

Securitatea datelor personale

Informaţiile furnizate de utilizatorii acestui magazine online  rămân STRICT CONFIDENŢIALE.

Aceste informaţii vor fi folosite numai în scopul declarat mai sus.

Avem obligaţia să nu facem publice şi să nu vindem bazele de date ce conţin informaţii referitoate la datele personale ale utilizatorilor acestui website, cu excepţia cazului în care ne vor fi solicitate de catre instituţii abilitate ale statului.

Datele utilizatorilor nu vor fi vândute, inchiriate sau dezvăluite nimănui.

Stocarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul formularului de înregistrare pe site sunt păstrate numai cu acordul dumneavoastră. Prin comanda confirmată în magazinul nostru inţelegem că avem acordul dvs. implicit de păstrare a datelor cu caracter personal.

Informaţiile colectate sunt accesibile numai personalului ROstamp.ro cu responsabilităţi de administrare a site-ului şi sunt păstrate (cu acordul dvs.) pe o perioadă nedeterminată în baza de date a sistemului.

Aveţi dreptul să solicitaţi oricand ştergerea datelor personale din baza de date a magazinului online. Pentru exercitarea acestui drept persoana în cauză va  trimite operatorului o cerere, în care solicită ştergerea datelor, pe adresa de e-mail: comenzi@rostamp.ro  . Cererea va fi soluţionată în termen de 72 ore de la primirea ei.

Adaptarea sau modificarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal pot fi actualizate sau modificate de echipa ROstamp numai cu acordul dumneavoastră.

Actualizarea sau modificarea va fi efectuată în vederea realizării scopului cât şi pentru corectarea eventualelor erori intervenite în completarea, colectarea, înregistrarea, stocarea, adaptarea sau orice alta operaţiune realizată asupra datelor cu caracter personal.

Conform Legii nr. 677/2001 orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de către acesta. Operatorul este obligat să comunice informaţiile solicitate în termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Pentru exercitarea acestor drepturi persoana în cauză va  trimite operatorului o cerere, pe adresa de e-mail: comenzi@rostamp.ro  în atenţia administratorului magazinului virtual.

Dreptul de denunţare a contractului

În conformitate cu legile româneşti privind protecţia consumatorilor la încheierea  şi executarea contractelor la distanţa, beneficiaţi de dreptul de denunţare unilaterală: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 48 ore lucrătoare de la primirea produsului.  Notificarea se va da şi se va trimite, de către persoana înscrisă în baza de date, prin e-mail, la adresa: comenzi@rostamp.ro, în atenţia  administratorului magazinului online, sau prin poştă la adresa sediului social.

Produsele returnate în acest termen sunt acceptate în urmatoarele condiţii: produsul cumpărat trebuie returnat în ambalajul original, cu toate accesoriile şi fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, clientul suportând cheltuielile de expediţie conform legilor româneşti.

Produsele ce sunt prelucrate şi personalizate nu pot fi returnate.Dacă se constată greşeală de tipar din partea stafului nostru puteţi solicita înlocuirea produsului , totul făcându-se pe cheltuiala magazinul online.(refacere produs+transport).

Acest drept nu poate fi invocat în cazul produselor ridicate de către client direct din magazinele noastre sau al celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facută proba ori instalarea.

Comandarea produselor

Pentru a comanda, aveţi următoarele posibilităţi:

  1. comanda  pe site, prin completarea datelor personale în pagina “Coşul de cumpărături”
  2. e-mail, pe adresa de e-mail a magazinului “Contact”  – comenzi@rostamp.ro
  3. Telefonic la numarul 0756.221545

Pentru solicitarile primite prin telefon, informatiile legate de disponibilitea produsului, pret si detalii de transport sunt comunicate de catre agentii rostamp.ro. In aceasta situatie, veti fi rugat sa confirmati comanda pe e-mail sau sa comandati produsul online.

Preţuri

 Preţurile afişate sunt valabile numai pentru comenzile online.

Toate preţurile afişate în magazinul online sunt preţuri finale de vânzare şi INCLUD TVA.

ROstamp işi rezervă dreptul de a modifica preţurile fără o notificare prealabilă. Preţul final al unui produs afişat nu conţine taxa de livrare.

Taxele de livrare sunt urmatoarele:

Costuri de livrare:

  • In tara livrarea se face in 24-48 H – cost transport – 19 Ron prin curierat rapid

  • Prin Poşta Română . serviciu ocazional.

Plata produselor

Produsele comandate se pot achita:

  • Ramburs, in momentul livrarii la adresa clientului
  • Ordin de plata
  • Vărsământ bancar

La plata prin ordin de plată şi vărsământ bancar, produsele vor fi livrate numai după intrarea banilor în contul ROstamp.

Pentru plata cu OP se poate trimite confirmarea acesteia prin fax:    sau prin e-mail pe adresa: comenzi@rostamp.ro.

Livrarea produselor

Dupa ce se efectuează o comanda, cumpărătorul este contactat şi informat despre situaţia produsul comandat, termenul de livrare fiind stabilit în funcţie de comandă. Termenul de livrare este comunicat de către agentul care se ocupa de preluarea comenzii. Oricare este situaţia stocului, rostamp.ro depune toate eforturile pentru a vă onora comanda în cel mai scurt timp posibil.

Produsele comandate se pot livra prin firma de curierat rapid  în toată ţara.

Garanţia produselor

Produsele sunt livrate în ambalajele originale, provin din surse autorizate de fiecare producător în parte şi vin însoţite obligatoriu de: Factură Fiscală .

În situatia constatării unei defecţiuni, se vor trimite spre soluţionare la adresa comenzi@rostamp.ro .Produsele trimise în garanţie trebuie să fie însoţite de factură (copie), precum şi de o scurtă descriere a defecţiunii reclamate. În situaţia în care produsele nu sunt însoţite de acest document, ROstamp.ro işi rezervă dreptul de a le returna expeditorului fără a soluţiona garanţia. Dupa preluarea produsului  şi înregistrarea în service, acesta va fi testat, diagnosticat şi soluţionat. Garanţia poate fi soluţionată prin depanarea produsului, înlocuirea parţială, înlocuirea integrală cu acelaşi produs sau, cu acordul clientului, prin înlocuirea cu un produs similar.

Costul trimiterii produsului defect de la Cumpărator în service-ul ROstamp cade în sarcina Cumpărătorului, urmând ca produsul soluţionat să fie returnat Cumpărătorului pe cheltuiala ROstamp.

Transferul proprietăţii

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferată la momentul efectuării plăţii din partea Cumpărătorului în locaţia indicătă în comandă (înţelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrarilor efectuate de personalul Vânzătorului). În cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare şi achitării eventualei contravalori a acestora. Vânzătorul nu poate fi făcut responsabil de conţinutul coletelor expediate decât dăcă există în document încheiat de către Cumpărător şi reprezentantul curierului care a efectuat livrarea. 

Dispoziţii finale

Vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.