Program de lucru si livrari

Program lucru si livrari

Programul nostru se desfasoară de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00

Exceptie de la acest program fac zilele de sarbatori legale sau alte zilele stabilite intern ce urmeaza a fi comunicate clientilor.

Program livrari curier

Produsele comandate sunt preluate din sediu de catre curier in fiecare seara, de luni pana vineri si livrate a doua zi la destinatie.

Pentru comenzile plasate si confirmate in ziua de Vineri, livrarea se efectueaza sambata sau luni, in functie de optiunea clientului.

Produsele care se achita Ramburs sau în avans, sunt preluate de catre firma de curierat in ziua in care s-a efectuat si confirmat comanda. Produsele care sunt achitate prin OP, Depunere Numerar sau Mandat Postal, vor fi preluate din sediu in ziua confirmarii platii in contul ROstamp.

Conditii speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Livrarea produselor 

Dupa plasarea comenzii veti fi contactat telefonic pentru confirmarea produselor comandate si pentru a stabili detaliile privind locatia unde doriti sa se facă livrarea (acasa, birou sau alt loc), intervalul de timp in care sunteti la adresa respectiva, alte date de contact, pentru cazul in care doriti sa preia alta persoana coletul.

Termene de livrare

Toate comenzile sunt prioritare, magazinul nostru depunand toate eforturile sa micsoreze timpul de livrare si sa eficientizeze toate etapele legate de procesul logistic.

Termenul de livrare este stabilit in functie de:

  • Existenta produsului pe stoc – daca produsul se afla pe stoc, livrarea este efectuata in termen de 24 ore. In situatia in care produsul nu se afla pe stoc, termenul de livrare este comunicat in momentul comenzii.
  • Modalitatea de plata aleasa – daca produsele se achita prin Ordin de plata, sau varsamant in cont, livrarea se va efectua dupa confirmarea platii in banca.
  • Ora la care se face comanda – in cazul in care comanda este plasata in a doua parte a zilei sau in afara programului nostru de lucru, produsele se livreaza a doua zi sau in prima zi lucratoare.
  • Conditii speciale – in conditii speciale (produse din import care au termene prelungite de livrare sau necesita comenzi speciale), timpul de livrare poate fi mai lung. Acesta va fi comunicat clientului in momentul comenzii.

Costuri de livrare:

  • In tara livrarea se face în 24-48 H – cost transport – 19 Ron

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat al producatorului. Curierul nu este autorizat sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii pentru primirea produselor si achitarii contravalorii acestora. Vanzatorul poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate numai daca există un document incheiat intre cumparator si reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

Verificati daca coletul livrat este insotit de factura .

Taxa de livrare este afisata in momentul in care este comandat produsul, in pagina Cosul de cumparaturi.

Pentru orice informatii legate de livrare, va rugam sa ne contactati.

Modalitati de plata:

Produsele comandate se pot achita:

  • Ramburs, in momentul livrarii la adresa clientului
  • Ordin de plata
  • Varsamant bancar

La plata prin ordin de plata si varsamant bancar , produsele vor fi livrate numai după intrarea banilor in contul ROstamp.ro.

Pentru plata cu OP se poate trimite confirmarea acesteia prin e-mail pe adresa:  comenzi@rostamp.ro.