Confidentialitate

Politica de confidentialiate a magazinului online ROstamp.ro

ROSTAMP GRAVURA SRL , in calitate de proprietar si administrator al magazinului online  www.rostamp.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiilor furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest magazin, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de Confidentialitate.

Va rugam sa cititi cu atentie toate detaliile iar orice nelamurire sa o notificati pe:  e-mail: comenzi@rostamp.ro

Securitatea contului dumneavoastra de acces:

Daca utilizati magazinul online ROstamp.ro, sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii si corectitudinii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator, e-mail, adresa si numar de telefon si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate in magazinul online ROstamp.ro . In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat la comenzi@rostamp.ro

Completarea formularului de comanda:

La lansarea unei comenzi prin formularul de comanda presetat in sistemul de shop al website-ului vi se va solicita sa completati cu anumite informatii personale.

Vor fi solicitate date personale cum ar fi: numele si prenumele, CNP/CUI/CIF, adresa de domiciliu, adresa de serviciu si numar de telefon.

In scopul utilizarii magazinului online, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati aceste informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal:

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de echipa Rostamp, numai  in scopul de a confirma comenzile , pentru contactarea cumparatorilor spre a-i informa privitor la starea comenzilor , a confirmarii machetelor , in scopul furnizarii si  facturarii produselor, in scopuri, promotionale si comerciale, al prevenirii sau identificarii fraudelor precum si in orice alte scopuri legitime, in conditiile legii.

Securitatea datelor personale:

Informatiile furnizate de utilizatorii acestui magazine online  raman STRICT CONFIDENTIALE.

Aceste informatii vor fi folosite numai in scopul declarat mai sus.

Avem obligatia sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date ce contin informatii referitoate la datele personale ale utilizatorilor acestui website, cu exceptia cazului in care ne vor fi solicitate de catre institutii abilitate ale statului.

Adaptarea sau modificarea datelor cu caracter personal:

Datele cu caracter personal pot fi actualizate sau modificate de echipa ROstamp numai cu acordul dumneavoastra.

Actualizarea sau modificarea va fi efectuata in vederea realizarii scopului cat si pentru corectarea eventualelor erori intervenite in completarea, colectarea, inregistrarea, stocarea, adaptarea sau orice alta operatiune realizata asupra datelor cu caracter personal.

Conform Legii nr. 677/2001 orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de catre acesta. Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Pentru exercitarea acestor drepturi persoana in cauza va  trimite operatorului o cerere, pe adresa de e-mail: comenzi@rostamp.ro  in atentia administratorului magazinului virtual.